Het coachingsproces: Van angst naar vertrouwen 💛

Gepubliceerd op 13 juni 2024 om 11:06

Het coachingstraject is met momenten behoorlijk intens. De ene les had ik net gehad en het volgende diende zich alweer aan. Ik leer steeds beter mijn energie te verdelen, net als het omgaan met mijn twee innerlijke kinderen.

 

&

 

Toen kwam er een vloedgolf van angst naar boven. De angst dat ik ik het verleden zal vergeten. De angst dat het verleden zich zal herhalen. De angst dat ik de toekomst niet kan dragen. De angst dat mijn vriend er niet meer zal zijn om mij te beschermen en dat ik het leven zonder hem niet aan kan.

 

Waar het om gaat is dat ik mijn verleden en mijn toekomst vanuit vertrouwen samen mag gaan brengen in het hier en nu. Ik kan mijn verleden niet vergeten, waar ik ook ga of sta het zal altijd een deel van mij zijn. Ik heb ontzettend veel geleerd en ik ben niet meer dat meisje en die vrouw van toen. Mijn vriend hoeft mij niet langer te beschermen. Ik ben sterk genoeg om op mijn eigen benen te staan.

 

Eergisteren heb ik dit voor het eerst kunnen voelen. Vanbinnen is er geen chaos meer. Het is een mooie vallei met prachtige bloemen en slingers in de bomen. Een plek waar ik graag wil zijn en die ik nu ook kan gaan belichamen 💛. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.