No Poo 💆‍♀️: Volkoren Roggemeel

Gepubliceerd op 15 augustus 2021 om 19:32

No Poo betekend 'No Shampoo'.

Inmiddels heb ik al een aantal jaren mijn haren niet meer met shampoo gewassen 😊. Ik heb een extreem gevoelige hoofdhuid en last van eczeem. De reguliere shampoos verergerden dit probleem en lotions van de dermatoloog werkten niet genoeg. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in alternatieve producten. De producten die ik nu gebruik zijn natuurlijk, minder belastend voor het milieu, voordeliger voor mijn portemonnee en ik heb bijna geen last meer van eczeem 💪🏻.

 

In plaats van shampoo, gebruik ik volkoren roggemeel:

* 2 eetlepels roggemeel in een schaaltje.

* Mengen met water. Zodat er een papje ontstaat.

* In je haar smeren.

* Heel goed uitspoelen. Anders heb je stukjes roggemeel in je haar en dat is natuurlijk niet zo fris.

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb