Herfst wandeling 🍁🍂

Gepubliceerd op 20 november 2021 om 20:07

Afgelopen week heb ik gewandeld en tegelijkertijd naar een wandelmeditatie geluisterd van Monica Alfing. Deze vrouw heeft ontzettend veel positieve energie. Ze stimuleerde mij, om vanuit al mijn zintuigen de natuur te ervaren. Tijdens de wandeling voelde ik me steeds vrolijker en rustiger worden. Een hond voelde blijkbaar mijn *happy and calm mood* en kwam naar me toe voor een knuffel. De mensen die ik tegen kwam, lachten naar me. Ik heb echt even kunnen genieten van het herfstachtige weer. Het warme zonnetje, maar ook de koude wind op mijn gezicht. De verschillende kleuren van de bladeren en de frisse geur van de natuur. Ik vond het heerlijk!

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb