Een Blij Ei

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 20:23

Eén van de dingen die ik heb geleerd tijdens mijn therapiesessies, is om stil te staan en echt te voelen waar ik blij van word. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt, vond ik het heel erg moeilijk. Het leven nam zoveel van 'mij' in beslag, dat hier jarenlang weinig ruimte voor is geweest. Inmiddels ben ik me ervan bewust dat het zo ontzettend belangrijk is om de dingen te doen die goed voelen, waar ik gelukkig van wordt en waar ik intens van kan genieten. Dat is waar het leven voor mij over gaat... Blije Ei momentjes! 

 

* Praten tegen mijn huisdieren en planten.

* Yoga

* Mediteren

* Wandelen

* Buiten zitten en genieten van het zonnetje

* Boek lezen

* Serie of film kijken

* Puzzelen

* Knuffelen

* Badderen (Helaas heb ik geen bad, maar ik heb ik een grote roze emmer. Hier pas ik precies in).

* Koken

* Bakken

* Grote kop thee drinken

* Chocola eten

* Ijs eten

* Creatief bezig zijn (wandhangers, sleutelhangers, sieraden, woondecoratie maken).

* Fotograferen

* Foto's bewerken

* Scooter of auto rijden

* Soul Radio luisteren

* Op blote voeten lopen

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb