Koken is een beleving

Gepubliceerd op 27 november 2021 om 20:35

Vandaag heb ik bij een lieve vrouw in de keuken mee mogen kijken en ervaren dat koken een beleving is. Niet alleen hup in de pan, een pakje, potje of zakje erbij en klaar. Nee!... verse producten, verschillende kruiden, ruiken, proeven, zelf op smaak brengen. Echt even de tijd en aandacht nemen voor het koken. De liefde die in het koken werd gestopt, was ook echt te proeven. Heerlijk!

Ondertussen nam ze de tijd om tips te geven en voor thuis heb ik een aantal lekkere recepten meegekregen.

Door de drukte van alledag en het gemak van kant en klare spullen, is de beleving bij mij wel wat op de achtergrond geraakt. Ik voel me weer helemaal geïnspireerd en heb zin om thuis lekker te gaan kokkerellen.

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.