Benodigdheden:
* 250 gram ongezouten roomboter
* Euroma kruidenboter kruiden
* Zeezout
Bereiding:
* Het belangrijkste is om de roomboter ruim van tevoren uit de koelkast te halen. De boter is dan zacht genoeg, zodat je de kruiden makkelijk er doorheen kunt roeren.
* Ik begin altijd met 250 gram boter, 2 eetlepels kruiden en een klein beetje zeezout.
* Naar smaak, kun je meer van het één of het ander toevoegen.
Tips:
* Ik vind het heel erg lekker op een geroosterd broodje.
* Het broodje insmeren met de zelfgemaakte kruidenboter en dan even in de oven.
* Ook lekker op een toastje.
![](https://primary.jwwb.nl/public/p/f/v/temp-prbusuwyerkqnjdjikqi/u7o4e0/image-4.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=1919%2C1253%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=533&height=348)
Natascha β¨
Reactie plaatsen
Reacties