Brandwonden 🔥, storm 🌪️ en liefde ❤️

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 15:30

Twee weken geleden heb ik een intens verdrietige therapie sessie gehad. De laatste traumabriefjes zijn verscheurd. De traumapan is leeg.Ik heb blijvende brandwonden op mijn ziel. Dit is iets waar ik me de afgelopen tijd steeds meer bewust van ben geworden. Dit voelt oneerlijk en pijnlijk, ik heb er eigenlijk geen woorden voor.

 

Samen met mijn therapeut heb ik erover nagedacht, hoe ik hiermee om kan gaan.

De trauma's zijn er. De brandwonden op mijn ziel zijn er. De pijn die het op sommige momenten met zich meebrengt, zal er zijn.

 

Maar ik mag er ook op leren vertrouwen dat de storm oplaait, maar ook weer gaat liggen. Het komt en het gaat. Ik kan het doorstaan. Met liefde, licht en warmte. Van mezelf en de mensen om me heen.

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb