Mijn innerlijk kompas ⏱️

Gepubliceerd op 19 februari 2022 om 15:48

Ik ben mezelf er steeds meer van bewust dat het voor mij belangrijk is om vanuit rust te ervaren wat er in mij opkomt en niet te snel een keuze of beslissing te maken.

De antwoorden kunnen dan komen vanuit een verbinding tussen mijn hoofd, hart en onderbuik. Hierdoor zijn de keuzes en beslissingen veel meer in overeenstemming met mijzelf.

 

* Mijn hoofd zit vol met informatie, analyses, ideeën, meningen en oordelen.

* Mijn hart zit vol met emoties, die het nodig hebben om gezien, gehoord en gevoeld te worden.

* & In mijn onderbuik zit mijn intuïtie.

 

Deze drie samen ben ik steeds meer gaan zien als mijn innerlijk kompas. Dit gaat  *nog* niet vanzelf. Door alles wat ik heb meegemaakt is er een breuk ontstaan tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Ik ben aan het onderzoeken hoe ik hiermee om kan gaan. Ik heb in ieder geval het  gevoel dat *mijn innerlijk kompas* hierbij gaat helpen.

Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb