Bedankjes voor een bruiloft πŸ€΅πŸΌπŸ‘°πŸΌ

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 19:29

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om bedankjes te maken voor een bruiloft. Zij en haar partner gingen binnenkort trouwen en waren op zoek naar iets leuks om de gasten als bedankje mee te kunnen geven. Ik vond het super leuk en voelde me zeer vereerd. Ik heb haar uitgenodigd voor een kopje koffie zodat we samen de mogelijkheden konden bespreken.

Ze zag op mijn op tafel, handgemaakte waxinelichthouders staan en dit mocht het gaan worden.

 

Samen met mijn vader en vriend, heb ik met veel liefde 40 waxinelichthouders gemaakt. Alsof het zo moest zijn, kon ik bij een mevrouw gratis doosjes en vulmateriaal ophalen. Hierdoor kon ik de bedankjes ook nog voor haar inpakken.

 

Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben de gasten de bedankjes ontvangen. Iedereen vond het ontzettend leuk. Ze vonden het heel goed bij het echtpaar passen. Een aantal mensen stuurden een foto naar haar toe, waarop te zien was dat ze het kaarsje hadden aangestoken. Er zijn ook nog mensen geïnspireerd geraakt. Ze hebben materiaal aangeschaft om zelf waxinelichthouders te maken.

 

Ik vond het heel erg leuk en bijzonder om dit voor haar en haar partner te doen. Dankjewel voor deze mooie ervaring.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.