Ook dit gaat voorbij ❤️

Gepubliceerd op 28 juli 2022 om 19:59

Het gaat even wat minder dan ik had gehoopt en gewild. De afgelopen weken heb ik heel erg geprobeerd om dit niet te voelen. Iets in mij wil dat het goed gaat en daar doe alles voor. Alleen ga ik hierdoor voorbij aan het deel van mezelf, dat het nu even zwaar heeft. Vandaag heb ik dit deel weer toe kunnen laten. Ik heb gevraagd wat het nodig heeft en hoe ik hiervoor kan zorgen... ❤️

 

Depressies zijn onderdeel van mijn leven. Een hele zware depressie heb ik inmiddels vier jaar niet meer gehad. Daarnaast wisselt mijn stemming binnen bepaalde grenzen en dit is oké. Ook dit deel hoort bij mij en het mag er zijn. Het gaat in golven, ik weet hoe ik ermee om kan gaan en ik mag blijven vertrouwen op mezelf. *Ook dit gaat weer voorbij*.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.