Sprookjes en de Inner Child Kaarten 🃏

Gepubliceerd op 30 juli 2022 om 20:01

Enige tijd geleden was ik op Marktplaats aan het zoeken naar Tarot- en Orakelkaarten. Op een gegeven moment zag ik dat iemand een deck had wat leek op sprookjes. Ik heb contact met degene gezocht en het waren inderdaad sprookjes. Als kind hield ik enorm van sprookjes en ik wilde dit deck ontzettend graag van hem overnemen. Echter dacht deze persoon dat ik geïnteresseerd was in hem, waardoor ik heb besloten om het gesprek te blokkeren en daarmee te beëindigen 😅.

 

Op dit moment wist ik nog niet hoe het deck heette. De vorige persoon had alleen de kaarten, zonder doos en boekje. Een vriendin van mij bleek het deck te hebben en het zijn de *Inner Child Kaarten*. Ik heb het deck mogen inzien en aanraken. Fantastisch!

Vervolgens ben ik op Marktplaats op zoek gegaan naar dit deck. Echter alle biedingen die ik deed, werden overboden en zo ook het laatste bod... Toch nam er een vrouw contact met mij op. Ze had geen goed gevoel bij degene die meer had geboden, maar wel bij mij. Dit deck was voor haar heel speciaal. Het is het laatste cadeau wat ze 20 jaar geleden van haar man had gekregen. Haar man is helaas overleden en ze gebruikte de kaarten niet meer. Daarnaast hield haar man erg veel van honden. Ze vertelde dat ze contact heeft met iemand in Servië die honden redt en de opbrengst van dit deck gaat naar deze honden.

 

Het was een ontzettend mooi, liefdevol gesprek. Ik voel me vereerd dat ik de *Inner Child* kaarten van haar mag overnemen. Inmiddels heb ik het deck en een mooie bijgevoegde kaart ontvangen.

Ik zal de kaarten met veel liefde en plezier gaan gebruiken.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb