Maancirkel 🌕

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 11:23

Het aankomende halfjaar sluit ik aan bij een maancirkel, georganiseerd door Babette Weel-Engelgeer van Walk N Act. Samen met gelijkgestemde vrouwen, maken we verbinding met onszelf, elkaar en de maan.  

 

Maandag was de eerste avond en hoewel ik het in het begin heel spannend vond, voelde het uiteindelijk als thuiskomen. Er hing een hele fijne, warme en open sfeer. Ik heb voor het eerst sinds tijden weer voorzichtig durven bewegen op muziek. Door mezelf op alle fronten volledig over te geven aan het moment, ontstond er steeds meer een gevoel van rust, ruimte en vrijheid. Ik vond het heel bijzonder en fijn om hierbij aanwezig te mogen zijn. 

 

Tijdens deze avond hebben we naar muziek geluisterd van Woven Kin: *O Sister*. Ik vond het zo mooi en voelde de klanken helemaal door mijn lichaam heen bewegen. Mocht je het nummer willen beluisteren. Klik dan op onderstaande video. 

Babette is onder andere wandelcoach, actrice, ze organiseert maancirkels & geeft trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en meer over haar willen weten? Klik dan op onderstaande button. 

✨ Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb