Mooie grote, groene bladeren🍃..... Langzaam meegevoerd door de rivier 🌊

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 14:15

Tijdens een meditatie sessie kon ik mezelf zien zitten langs een rivier. In de rivier lagen mooie grote groene bladeren, die door de stroom van de rivier langzaam werden meegevoerd. Op elk blad mocht ik iets van mezelf achterlaten. Gedachten, gevoelens, emoties. Alles wat aanvoelde als ballast, mocht ik aan de bladeren meegeven. Op deze manier kon ik alles wat er vanbinnen in mij leeft opruimen, ordenen en opschonen. Hierdoor is er weer ruimte ontstaan en dit geeft een enorm licht en fijn gevoel.

 

We besteden veel aandacht aan van alles om ons heen, maar het is ook belangrijk om wat van binnen in ons leeft, de aandacht te geven die het nodig heeft.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.