Mijn Telefoon ๐Ÿ“ฑ & Ik

Gepubliceerd op 10 augustus 2022 om 14:17

Mijn telefoon en ik hebben een haat/liefde relatie. Ik vind het fijn om online met iedereen in contact te zijn, maar niet de hele dag. Toch is dat vaak wel wat er gebeurd. Ik word er als het ware in meegetrokken en dit vind ik echt zonde van mijn tijd. Het echte leven is op alle fronten zoveel interessanter en mooier.

 

Ik heb met mezelf het volgende afgesproken:

* 1x per dag kijk ik op Facebook & Marktplaats.

* 3x per dag bekijk en beantwoord ik mijn Email en WhatsApp berichten. Om 10:30, 14:30 en 18:30.

* De rest van de dag blijft de WiFi op mijn telefoon uit.

* Het geluid op mijn telefoon zet ik wel aan, zodat mensen mij waar nodig kunnen bellen.

 

Ik ben benieuwd naar wat het me op gaat leveren. ๐Ÿ˜

Natascha โœจ

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.