Autosleutel kwijt 🔑

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 15:02

Dat emoties onlosmakelijk verbonden zijn met het lichaam, werd vanmiddag weer even bevestigd. Ik was mijn autosleutel kwijt...Vanuit alle rust ging ik op zoek. Hoe langer ik aan het zoeken was, hoe warmer ik het kreeg. Op een gegeven moment namen de irritatie en frustratie steeds meer toe. Stampvoetend liep ik als Speedy Gonzalez door het huis en ik begon te zweten, te trillen, mijn hartslag ging omhoog en mijn ademhaling werd hoger en sneller 😵😭😡🤬. Ondertussen had ik mijn vriend gebeld, maar ook daar bleken ze niet te liggen. Helemaal uitgeput ging ik op de bank zitten... 😪.

 

Het is natuurlijk veel fijner om gewoon rustig te blijven en ervan uit te gaan dat de sleutel vanzelf weer boven water komt, maar op de één of andere manier vind ik dat heel moeilijk. & Ik ben vast niet de enige 😉.

 

Uiteindelijk lag de sleutel nog in de auto 😨. Oeh dat is niet zo handig. In mijn hoofd hoorde ik de stemmetjes van mijn ouders *Je moet beter opletten en ze op een vaste plek neerleggen*.

& Ja ze hebben gelijk.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb