Het is Herfst 🍂 & Ik voel me goed 😊

Gepubliceerd op 6 november 2022 om 11:54

Jarenlang heb ik tijdens de herfst (en winter) geworsteld met depressies. Zodra het einde van de zomer naderde, voelde ik het alweer opkomen. Het was net alsof er vanbinnen een knop omging van licht naar donker. 

 

Gelukkig voel ik me momenteel heel erg goed. Dit wil niet zeggen dat er geen pieken en dalen zijn, maar er is ook een bepaalde rust en een gevoel van vrijheid. Ik voel ook geen angst meer, omdat ik durf te vertrouwen op mijn eigen kunnen. Ik heb voldoende in huis om met een depressie om te gaan en mocht het toch moeilijker worden, dan heb ik een netwerk waar ik op kan bouwen. Hier ben ik enorm dankbaar voor. 

 

Daarbij is de herfst steeds meer gaan aanvoelen als een natuurlijk proces. Het is net zoals de winter, lente en zomer, een fase binnen het geheel. Iedere fase heeft betekenis en heeft ons iets te brengen. Hierdoor kan ik de herfst nu zien als iets fijns. Het is goed zoals het is. Ook deze periode hoort er bij en mag er zijn. 

✨ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb