Olie Beleving ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธ

Gepubliceerd op 10 december 2022 om 16:05

Eergisteren heb ik een *Olie Beleving* bij Berlinda Ocks-Hartelman bijgewoond. De heenreis was al een beleving op zich. Ik houd niet zo van donkere weggetjes, maar deze waren er meer dan genoeg. Elke keer opnieuw voelde ik mezelf heel erg bang worden. Hoewel ik het liefst wilde omdraaien en terug naar huis rijden, heb ik dat niet gedaan. Ik heb elke keer tegen mezelf gezegd: *Ik ben heel bang, maar ik kan dit*. Ik ben dan ook zonder in paniek te raken veilig aangekomen.

 

Berlinda woont in het plaatsje Hummelo. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de locatie en de omgeving zijn heel mooi. Ze heeft een praktijk aan huis en geeft onder andere workshops, massages en balans-sessies waarbij ze gebruik maakt van de essentiële oliën van Doterra.

 

Tijdens de beleving waren we met vijf vrouwen. Berlinda vertelde van alles over 10 essentiële oliën van Doterra en hoe je deze op verschillende manieren kunt inzetten. We hebben de oliën mogen ruiken, smeren en proeven. Hierdoor kon je meteen het effect ervaren ๐Ÿ˜.

 

We kregen één druppeltje pepermuntolie op de hand. Het was de bedoeling om de olie te verdelen over beide handen, ze als een kommetje over je neus heen te vouwen, om vervolgens de geur rustig in en uit te ademen. Mijn neus ging direct helemaal open. Op een later moment hebben we hetzelfde gedaan met de olie genaamd: *Air*. Deze vond ik wat fijner. De geur voelde wat zachter en trok daarbij ook nog helemaal door naar mijn keel. Waardoor ik voor mijn gevoel vrijer kon ademhalen.

 

Doterra heeft naast de oliën ook crèmes en capsules. Eén van de crèmes *Deep Blue* had ik op mijn nek gesmeerd. De geur deed mij aan *Minyak* denken. Dit is een olie die mijn vriend en ik onder andere voor pijnlijke spieren gebruiken. Het effect van deze crème voelde zacht, mild en verkoelend en juist niet branderig zoals sommige spierbalsems. 

 

Niet alle merken oliën kun je gebruiken om te proeven, maar deze wel. Berlinda had zelf chocolaatjes gemaakt met lavendel en ze had een aantal hapjes waar ze olie op had gewreven. Dit was echt heel lekker. Daarnaast hebben we pepermuntolie geproefd. We kregen één druppel olie op de wijsvinger en wanneer je deze tegen je gehemelte aan drukt, lijkt het net alsof je een pepermuntje hebt gegeten.

 

Berlinda vertelde dat het ook mogelijk is om water met een paar druppeltjes olie een lekker smaakje te geven. Ik heb sinaasappelolie in het water geprobeerd. De smaak vond ik heel fris, goed te proeven en het bleef ook echt wel even hangen & je hebt maar heel weinig druppels nodig.

 

De Olie Beleving vond ik echt heel leuk. Tijdens de avond was er meer dan voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Daarbij is Berlinda een lieve en fijne vrouw. Mocht je meer over haar willen weten? Klik dan op onderstaande button. 

& Op de weg terug naar huis, heb ik mezelf geen moment bang gevoeld. Al meezingend met de radio ben ik heerlijk ontspannen naar huis toe gereden ๐Ÿ˜Š.

๐ŸŒŸ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Berlinda Ocks-Hartelman
2 jaar geleden

Bedankt voor het compliment en wat ben ik trots op je Natascha dat je alle moed bij elkaar hebt gepakt en toch bent gekomen๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
Heel mooi hoe je beschrijft wat je allemaal beleefd hebt tijdens mijn Olie Beleving๐Ÿค—
En wat stoer dat je dat je relaxed weer naar huis bent gereden๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
Ik zeg altijd dat de oliรซn als een โ€œbrugโ€ kunnen werken, nou dit is een hele mooie ervaring want jouw wereld kan zomaar een stukje groter en begaanbaarder worden.

Liefs Berlinda

Natascha
2 jaar geleden

Hoi Belinda,

Alsjeblieft en dankjewel voor je lieve woorden. Ik vond het heel fijn om erbij te zijn. ๐Ÿ™. Mooi dat je het zo omschrijft. De brug die deze oliebeleving naar de rest van mijn wereld heeft mogen zijn en wie weet wat er allemaal nog meer mogelijk is ๐Ÿ˜.

Liefs,
Natascha

Maak jouw eigen website met JouwWeb