Gratis getankt bij Pomp 11 🚗

Gepubliceerd op 11 december 2022 om 14:19

Afgelopen week reed ik op de snelweg en er begon er een lampje te branden op mijn dashboard. Het was tijd om te tanken. Aangezien het al donker was had ik besloten om bij een benzinstation aan de snelweg een klein bedrag te tanken.

 

Eenmaal daar aangekomen keek ik op het betalingsscherm en zag dat er iets niet klopte. Het leek alsof de rekening van iemand nog openstond. Ik ben bij het benzinestation naar binnen gelopen en heb de situatie geprobeerd uit te leggen. De baliemedewerker was alles behalve vriendelijk en behulpzaam. Hij luisterde niet naar mijn verhaal en gaf nadrukkelijk aan dat ik gewoon met mijn pinpas kon tanken 😶. 

 

Eenmaal terug bij mijn auto pakte ik de slang van de houder en er werd heel hard omgeroepen: *U kunt nu Euro 95 tanken aan pomp 11*. Ik heb 20 euro getankt en stopte de slang terug in de houder. Vervolgens werd er wederom heel hard omgeroepen: *Bedankt. Voor het tanken bij pomp 11* 🤔. 

 

Ik heb niets betaald 🤷‍♀️. Op het scherm werd weergegeven dat er een probleem was en vervolgens sprong het over naar het beginscherm. Zoals het hoort.

 

Achteraf voelde ik me toch een beetje schuldig, maar nog een keer in gesprek met de baliemedewerker zag ik echt niet zitten. Degene die betaald heeft voor mijn benzine: *Dankjewel 🙏*.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.