Derde Maancirkel 🌕

Gepubliceerd op 17 december 2022 om 15:21

Vorige week was alweer de derde maancirkel. Dit keer op een andere locatie, bij 30 ML in Ede. Het Kernhuis zat onverwachts dicht. De eigenaresse van 30 ML stelde haar koffiebar ter beschikking. Zo lief. Ik was er nog niet eerder geweest, maar ik ga er zeker nog een keer naar toe. 

 

Deze maancirkel vond ik erg bijzonder. Babette had een meditatie uitgeschreven om verbinding te maken met onze vrouwelijke voorouderlijnen. Hierbij maakte ze gebruik van drummuziek. Wat ik me nog herinner is dat ik in het bos liep en uitkwam bij een groot vuur. Verschillende vrouwen zaten om het vuur heen. Ik kende niemand, op één oude vrouw na.

 

Ik herkende haar vanuit één van mijn kaartendecks: De Wijsheid uit het Feeënrijk,

*De Oude Wijze Vrouw*

 

Zij gebaarde naar mij en ik liep naar haar toe. Haar dochter zat naast haar en stond op. Zij was helemaal gekleed in groene kleding. Ik kende haar niet. Zij gaf mij een rood hart en drukte het hart bij mijn hartchakra naar binnen. Hierna stond iedereen op en begon om het vuur heen te dansen. Ik ben zelf mee gaan dansen en genoot hier enorm van. Na enige tijd ging iedereen weer zitten om nog even van het vuur en de warmte te genieten. Daarna was het tijd om weer terug in het hier en nu te komen en de meditatie af te ronden.

 

*Na afronding van de meditatie kwam het woord *Zelfliefde* naar boven. Het voelt alsof dit mijn woord voor het jaar 2023 mag zijn*

 

Hierna werden we uitgenodigd om in tweetallen te gaan zitten. Elkaar recht in de ogen aan te kijken en stil te staan bij wat je de ander zou willen toewensen. Ik vond het best wel spannend, maar ik heb me eraan over kunnen geven en ik vond het een hele bijzondere ervaring. Het ging eigenlijk als vanzelf en het voelde heel erg liefdevol en krachtig. Alles mocht er zijn. Kwetsbaarheid, emotie, overweldiging.

 

*De ogen zijn voor mij de spiegel van de ziel en je ziet de ander zoals degene werkelijk is. Geen muurtjes of maskers, maar helemaal vrij*

 

In haar ogen was zoveel te zien. Zij durfde kwetsbaar te zijn en stelde zich open voor deze oefening. Ik heb liefde, emotie, maar ook zo ontzettend veel power gezien. Hoe langer ik bleef kijken, hoe meer ik kon zien. De boodschappen die we naar elkaar gestuurd hadden bleken met elkaar overeen te komen. Licht, liefde, rust, wilskracht en moed.

Babette is onder andere outdoorcoach en actrice. Ze organiseert maancirkels & geeft trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mocht je meer over Babette en haar bedrijf willen weten? Klik dan op onderstaande button. 

30 ML is een fijne, gezellige koffiebar in het centrum van Ede. Mocht je hier meer over willen weten of naar toe willen gaan? Klik dan op onderstaande button.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.