Het is Winter & Ik Geniet ❄️☃️!

Gepubliceerd op 14 december 2022 om 13:51

 

Gistermiddag was ik samen met mijn vriend aan het wandelen en ik genoot hier enorm van. De kou op mijn wangen, de rook van mijn adem, het bevroren landschap, de kale bomen en de roodborstjes die rondfladderden. Vanbinnen voelde ik me helemaal warm. Dit was zo ontzettend fijn. Eenmaal weer thuis aan gekomen, tintelde alles. Van mijn top tot aan mijn tenen. Heerlijk!

 

Voor mij is dit een nieuwe ervaring. Vorige week heb ik het mentaal heel even wat zwaarder gehad. Ik had een paar mindere dagen en raakte hiervan in paniek. Bang voor een zware depressie... Inmiddels voel ik mezelf alweer stukken beter en was er vorige week eigenlijk sprake van een kleine dip.

 

Ik kan mezelf steeds meer overgeven aan de winter. Ik durf te verstillen en naar binnen toe te keren. Het donker te omarmen, om vanuit rust en stilte aandacht te geven aan wat vanbinnen in mij leeft. Maar ik leer ook te genieten van een wandeling in de kou, om daarna met een grote kop thee en een dekentje op de bank neer te ploffen.

 

Voor mij was dit altijd een droom. Een droom die nu eindelijk werkelijkheid mag gaan worden. Het is Winter en ik Geniet 😊!

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.