Fine Tune Experience ❤️

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 18:46

Gisteren ben ik voor de tweede keer bij de *Fine Tune Experience* van Vera Develing en Jeroen van Deelen geweest. Dit keer was het op een andere locatie: Het Witte Kerkje in Lunteren. Ik vond het een hele mooie, warme locatie. Bij binnenkomst mocht je een plekje bij één van de hangmatten uitkiezen. Nadat iedereen een plekje had uitgekozen, stelden Vera en Jeroen zich voor en vertelden ze wat we konden verwachten.

 

We begonnen met het zetten van een intentie. Hierbij mochten we uit twee verschillende orakeldecks een kaart trekken.

 

Mijn eerste kaart was *Intelligentie*. De kaart had een bruinachtige kleur en voelde heel rustig. Op deze kaart stond een stapeltje boeken met een kaars. Ik voel al langer de behoefte om wat meer te gaan lezen en het is tijd om daar aandacht aan te besteden. Ik kon mezelf al zien zitten, s' avonds bij kaarslicht, met een dekentje, een boek en een warme kop thee, heerlijk ontspannen op de bank.

 

De tweede kaart was *Innerlijke Tempel*. Het voelde alsof ik vanaf een afstandje naar de tempel stond te kijken. Voor de tempel stond een gids en het leek alsof hij op mij stond te wachten. De boodschap die doorkwam was dat ik meer de rust in mezelf op mag zoeken en meer naar binnen mag keren. Het lezen van boeken in mijn eigen innerlijke tempel? 😉.

 

Na het trekken van de kaarten kregen we een stukje cacao. Jeroen maakt de cacao zelf. Ik vond het heel lekker en krachtig. Jeroen vertelde dat de cacao kan bijdragen om je hart te openen en je gezette intentie te versterken.

 

Vervolgens was het tijd om in de hangmat te gaan liggen. Ik voelde me heel erg veilig en geborgen. De klanken van de gong, klankschalen en koshi gingen dwars door mij heen. De tranen begonnen te stromen en er kwam een sterk gevoel van verzet naar boven. Vervolgens zag ik een goudgelige tijdlijn. Deze tijdlijn begon bij mijzelf als baby in de buik van mijn moeder en eindigde bij de persoon die ik nu ben. Daartussen zaten al mijn levenservaringen. Vervolgens werd ik aan een touw door verschillende muren heen getrokken. Deze muren stonden voor mijn levenservaringen. Ik wilde gaan schreeuwen, maar dat kon niet. Vera begon vervolgens te zingen. Het leek alsof haar stem één werd met de klanken. Zo mooi, kwetsbaar en krachtig. Alles wat ik wilde schreeuwen kon ik aan haar stem en de klanken meegeven. Het gevoel van mezelf willen verzetten zakte weg en ik voelde dat ik ontspande. Hierna was het stil. Tijdens dit afrondende moment van stilte heb ik mezelf geknuffeld en vastgehouden. Dit was een heel fijn moment.

 

Hierna was het tijd om de hangmat uit te gaan en bij te komen met een warm kopje thee. Het voelde alsof ik ergens letterlijk doorheen ben gegaan, om dichter bij mezelf te kunnen komen. Er zijn geen muurtjes meer. Alles mag er puur, zuiver en openlijk zijn.

 

Lieve Vera en Jeroen, dankjewel voor deze bijzondere helende avond ❤️.

 

Mocht je mijn eerste Fine Tune Experience ervaring willen lezen? Klik dan op onderstaande button.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Vera Develing
een jaar geleden

Lieverd, onwijs dank voor jouw Zijn! Wat een ontzettend mooie liefdevolle ervaring, trots op jou. Dank voor het delen ♡ Dikke Knuffel en graag tot snel, liefs ♡

Natascha
een jaar geleden

❤️

Maak jouw eigen website met JouwWeb