Loslaat ritueel🕯️

Gepubliceerd op 15 mei 2023 om 14:48

Er zijn momenten in het leven waarop je iemand moet loslaten. Hoe pijnlijk en verdrietig dit ook is. Ik bevind mijzelf momenteel in zo'n situatie en dit voelt enorm ruk. Hoe kan ik dit proces dan toch op een liefdevolle manier aangaan?

 

* Lief voor mezelf zijn.
* Mezelf de tijd gunnen en geven.
* De situatie is ruk en mag ruk zijn.
* Alle emoties, gevoelens en gedachten mogen doorvoeld en doorleefd worden.
* In gesprek gaan met de mensen om mij heen.


&


*Een loslaatritueel*

 

Voor sommige mensen helpt het om hun gedachten te verzetten, zich te richten op de positieve dingen of door te gaan met het leven van alle dag. Ik vind dit heel erg moeilijk, maar de hele dag met de situatie bezig blijven is niet goed.

 

Een loslaatritueel is een manier om mezelf te helpen de overgang naar het loslaten te maken. Elke dag op een afgebakend moment sta ik voor een moment stil bij de situatie. Ik vind het fijn om hierbij een kaarsje te branden, een orakelkaart te trekken en een zelfgeschreven gedicht uit te spreken.

 

Langzaam
Laat ik jou gaan
Beetje bij beetje
Mag het deel van jou in mij
Overgaan naar een ander bestaan

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.