Thuiskomen bij jezelf

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 13:44

Wauw,

 

Wat een mooie sessies heb ik de afgelopen periode mogen geven. Ik ben heel dankbaar voor de mensen die samen met mij wilden oefenen en hun wijsheid met met mij hebben gedeeld. Zodat het nog krachtiger neergezet kon worden 🙏.

 

De sessies hebben een andere naam gekregen: *Thuiskomst bij jezelf*. In het leven wordt best veel van ons gevraagd & Hoe fijn is het dan om even niets te hoeven. Een moment om je weer te verbinden met jezelf. 

 

Voel je dan ook van harte welkom voor een sessie, waarbij meditatie, klanken en aanraking samen mogen komen. Zodat jouw lichaam zich even helemaal kan ontspannen.

 

Zaterdag mag ik mijn kommetjes nog een keer meenemen naar oma. Aankomende week geef ik even geen sessies, maar de week erna heb ik nog drie sessies gepland staan. Ik voel dat dit genoeg is en er zijn dan ook geen gratis plekken meer te vergeven.

 

Door afgelopen maand te oefenen heb ik een mooie sessie vorm kunnen geven en zelfvertrouwen op kunnen bouwen. Ik ben klaar om er geld voor te gaan vragen. Vanaf juli zal de prijs 10 euro per sessie zijn. De opties voor de maand juli zijn ook al bekend. Mocht je de opties willen bekijken, klik dan op onderstaande button. 

Er zijn ook al ideeën om het uit te gaan breiden met een cacao of thee ceremonie, het zetten van een intentie of het trekken van een kaart.

 

Wordt vervolgd...😍

 

Nu ga ik even lekker bijkomen van het mooie proces. Alles laten indalen en integreren. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb