Wat als het even niet lukt?

Gepubliceerd op 24 juni 2023 om 19:03

Tegenwoordig lukken veel dingen gelukkig vaker wel dan niet, maar er zijn momenten waarop het echt even niet wil. 

 

* Bij de kassa stond een mevrouw strak achter mij in mijn energieveld, waardoor ik mezelf opgejaagd voelde.

* Mijn klantenkaart wilde de caissière graag scannen en hiervoor had ik mijn telefoon nodig. 

* Ik wilde mijn pinpas uit mijn portemonnee pakken om ermee te betalen.

&

* Ik wilde een tasje uit mijn rugzak pakken om de spulletjes in te doen.

 

Kortom er gebeurde een hoop tegelijkertijd & toen bleef mijn hoofd naar links in een dwangstand staan. Het lukte me niet om mijn hoofd weer terug te draaien en ik begon helemaal te trillen. Mijn tasje met spulletjes viel van de balie af, waardoor alles op de grond terecht kwam. Ik zag dat mensen naar me keken en er kwam een sterk gevoel van schaamte omhoog. 

 

*Het lukte even niet... *

 

Dit zijn situaties die ik nog heel erg moeilijk vind. In veel situaties kan ik aangeven wat er gebeurd en om hulp vragen, maar in een winkel vind ik dat toch lastig.

 

Tegelijkertijd verbaasd het me ook dat mensen het zien gebeuren. Ze stonden erbij & keken ernaar, maar niemand komt helpen of vraagt of ze iets voor me kunnen doen. Tegelijkertijd weet ik ook wel, dat het zo niet werkt...

 

Eenmaal weer thuis kwamen de emoties. Ik voelde me boos, verdrietig en teleurgesteld. Ja ik wil om hulp vragen & Ja het is ook fijn wanneer mensen zien dat het niet gaat, komen helpen of vragen of ze iets voor me kunnen doen. Als iedereen bereid is om een stapje te zetten, zal het leven voor iedereen een heel stuk aangenamer zijn. 

 

Ik ga de stap zetten en bij deze spreek ik een intentie uit. 

 

🌟 Intentie 🌟

 

Mocht ik de volgende keer in een vergelijkbare situatie terecht komen, dan vraag ik om hulp. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Cees
een jaar geleden

Lieve schat, ja ze staan als een stelletje dwazen te kijken..Dan volgende keer vragen maar of alles gereed hebben om af te rekenen..Dan ook minder opgejaagd.voelen.
Zijn trots op je..veel liefs Pa + Ma.😍🥰💋😁

Natascha
een jaar geleden

Dankjewel ❤️. Vragen of ze het willen klaarzetten is een goed idee. Dan hoef ik alleen nog maar af te rekenen. 🙏