Stilte Retraite Zomer 🔆

Gepubliceerd op 25 juni 2023 om 07:33

Vandaag zondag 25 juni organiseer ik een stilte retraite bij mij thuis. Samen met drie andere vrouwen ga ik de stilte in en dit keer is het thema *Zomer*. Ik vind het fijn om mezelf voor te bereiden op het aankomende seizoen. 

 

🔆 De verbinding met de zon.

🔆 Het element vuur. 

🔆 Mannelijke energie.

🔆 In je kracht gaan staan.

🔆 Jezelf laten zien.

🔆 Groeien en bloeien.

 

Het zijn allemaal thema's die passend zijn voor de zomer, maar tegelijkertijd is het ook belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Deze periode kan veel van je vragen en hoe kun je hierin dan de balans voor jezelf behouden?

 

Kortom een mooie verdiepende dag. Ik heb er ontzettend veel zin in. Nieuwsgierig naar wat er mag gaan ontstaan. In de stilte is zoveel moois aanwezig.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb