Bijzonder paard 🐎

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 14:56

Een tijdje geleden begon mijn zoektocht naar een sjamanendrum. Ik ben gaan kijken op verschillende websites. Al vrij snel had ik een hele mooie gevonden, maar tegelijkertijd voelde ik ook heel veel weerstand. Deze drum heette *Bijzonder paard*. Een mannelijke energie met een zachte, liefdevolle en warme klank. De drum zou perfect zijn om tijdens mijn sessies mee samen te werken. De tekening op de drum was werkelijk waar prachtig en toch was daar die weerstand.

 

Ik ben hiermee een meditatie ingegaan om te  voelen waar de weerstand vandaan komt. De drum kon ik helder voor me zien, aanraken en horen. Vervolgens zag ik een paard op een open vlakte vrij rondrennen. Van een afstandje stond ik ernaar te kijken en ik werd me ervan bewust hoeveel ik al heb kunnen helen in het contact met mannen. Ik voel me in het contact weer vrij, maar wel vanaf een afstandje.

 

&

 

Dit was precies het antwoord wat ik nodig had.

 

Het is een hele mooie sjamanendrum, maar niet mijn drum. Vanuit mijn hart wil ik graag verbinding maken met vrouwen en samenwerken met een vrouwelijke drum.

 

Ik heb Bijzonder Paard bedankt voor zijn boodschap. Voor mij is het helder waar ik naar op zoek ben & Toen hoorde ik Rosa...

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.