Vakantie & Inspiratie in overvloed

Gepubliceerd op 1 september 2023 om 13:39

Vandaag ben ik weer thuis gekomen van een heerlijke vakantie. We zaten op een mooie, rustige plek, midden in de natuur. Even helemaal niets hoeven, gewoon zijn en doen waar we zin in hebben. Deze vakantie gaf mij echt even de ruimte om stil te staan. Wat heb ik de afgelopen periode allemaal gedaan? Waar sta ik nu? En wat zou ik graag willen.

 

Ik voel mezelf een compleet andere vrouw dan een jaar geleden en wat ben ik trots op mezelf. Het gaat goed met me. Ik voel me goed, veel meer in balans, zelfverzekerder en vrijer. Meer dan ik ooit had durven dromen.

 

Het is vandaag 1 september. De donkere dagen komen er weer aan en ik kijk er voor het eerst naar uit. De zomer was een periode van groei en bloei en het is tijd om te gaan loslaten. Om uiteindelijk te verstillen in de winter.

 

De afgelopen periode heb ik een aantal opleidingen afgerond en ik ben er nog een aantal aan het volgen. Dit betekend dat het aanbod op mijn website uitgebreid gaat worden. Ik heb onwijs veel zin om mijn ideeën uit te gaan werken en naar buiten toe te brengen. Hieronder alvast een overzichtje 😉... 

 

Yogalessen

* Yin Yoga

* Yoga Nidra

 

Soundhealing

* Thuiskomen bij jezelf

Eventueel gecombineerd met een reading en/of cacao ceremonie. 

 

Healing

* Energetische behandeling 

 

Reading

* Wijsheid van je ziel 

 

Stilte Retraites 

* Samen in stilte 

* 4 x per jaar een stilte retraite bij mij thuis.

 

Het voelt fijn om helder te hebben waar ik mijn aandacht op wil richten. Het zijn allemaal dingen waar ik heel erg blij van word en energie van krijg. Voor nu ga ik nog even lekker nagenieten van de vakantie 💛.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb