Hoe ik mijn angst voor spinnen *Overwon* 🕷️🖤

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 13:28

Vroeger in mijn kinderjaren was ik niet bang voor insecten en spinnen. Ik vond ze juist interessant en bewaarde nogal eens het één en ander in een potje. Mijn moeder is daarentegen extreem bang voor spinnen. Zelfs voor microscopisch kleine spinnetjes, kan ze helemaal in paniek raken.

 

Een lange tijd geleden had ik het hier met een vriendin over en zij gaf aan dat ik mogelijk de angst van mijn moeder had overgenomen. Met als advies om de angst vanuit bewustzijn terug te sturen naar mijn moeder en te ervaren wat dat voor mij zou doen.

 

Hier ben ik mee gaan experimenteren en het klinkt heel maf, maar het werkt. Ik geef de spinnen in mijn huis nu ook namen en ik laat ze meestal gewoon zitten of ik breng ze naar buiten. Kleine spinnetjes durf ik op me te laten lopen om ze vervolgens buiten neer te zetten. Voor de wat grotere spinnetjes pak ik een kopje en een vitje en de hele grote, dikke, harige spinnen vind ik nog wel heel beangstigend 😅. Ze zien er eng uit en zijn onvoorspelbaar. Het ene moment zitten ze stil, maar het volgende moment bewegen ze ineens of ze springen op je... Brrr... 

 

Het leuke is dat wanneer je een macrofoto van een spin ziet, ze er eigenlijk heel schattig uitzien. Net als de afbeelding bij deze post.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Mam
10 maanden geleden

Pff...nou nou...schattig,🙈ik krijg er kippevel van ...😪

Natascha
10 maanden geleden

Hihi, ik had niet anders verwacht 😂❤️.

Maak jouw eigen website met JouwWeb