Iets met frustratie 😡

Gepubliceerd op 19 september 2023 om 14:21

Vandaag zat ik in tranen bij de fysiotherapeute in Wijchen. Ik was de tremoren en spasmen in mijn lichaam helemaal zat en ik ben ook nog in mijn menstruatieweek. Kortom een hoop frustratie.

 

Ja ik weet dat ik deze week rustig aan mag doen, lief voor mezelf mag zijn blahdieblah... Dat dus...

 

De fysiotherapeute vertelde dat ik in mijn menstruatieweek gewoon wat gevoeliger ben, wat meer prikkelbaar. Hierdoor komt mijn systeem meer op scherp te staan en nemen de tremoren en spasmen wat toe. Wanneer ik mezelf er vervolgens ook nog over frustreer. Dan neemt het nog meer toe.

 

Het kan helpen om dit mechanisme te leren herkennen. Om er vervolgens wat meer doorheen te ademen en in het lijf te zakken. Zodat het lichaam weer wat meer kan ontspannen en tot rust kan komen. Daarbij is mijn systeem vergeleken met een halfjaar geleden al zoveel meer in balans.

 

Haar woorden kon ik ontvangen en pfoe dat gaf weer wat lucht. Ik zat zo vast in mijn eigen frustratie en dan is het fijn als iemand je even helpt om te overzien wat er gebeurd, maar ook hoeveel meer balans er eigenlijk al is. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb