Van zelfliefde naar integratie en belichaming

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 12:53

Het afgelopen jaar ging het voor mij over *Zelfliefde*. Mezelf liefhebben, omarmen en genieten van de kleine dingen, maar af en toe ook een liefdevolle schop onder m'n kont, om daadwerkelijk in actie te komen en stappen te zetten.

 

Het was met momenten hard werken en echt niet altijd even leuk. Ik heb ervaren dat wanneer ik vanuit liefde voor mezelf kies, niet alles om mij heen als vanzelfsprekend meebeweegt en dat was pijnlijk. 

 

Tegelijkertijd gaf het helderheid en ontstond er ruimte voor zoveel moois. Wanneer ik kies voor liefde, kan liefde ook naar mij toekomen. Het klinkt cliché, maar ik heb het aan der lijve ondervonden. 

 

Daarbij heb ik enorm in mezelf geïnvesteerd. Omdat ik het waard ben! Alles bij elkaar heeft geresulteerd in dat ik eindelijk weer het gevoel heb dat ik leef.

 

*Ik geniet!*

 

Het aankomende jaar mag het gaan over integratie en belichaming. Alles laten indalen en samenbrengen, zodat het versmelt met mijn zijn. Ik voel dat het allemaal wat rustiger aan mag gaan. Meer vanuit rust, eenheid en stabiliteit en niet langer vanuit een hoog tempo en fragmentatie.

 

*Een mooie, grote bol van licht*

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.