UWV : Uitslag herbeoordeling

Gepubliceerd op 11 januari 2024 om 16:34

De kaart van *De Toren* zat gisteren niet voor niets in mijn bewustzijn. Er was die dag een verandering in aantocht. Gisteren ben ik namelijk gebeld door het UWV. Waar ik voorheen 80 t/m 100% was afgekeurd ben ik nu nog 54% afgekeurd. Dit betekent dat ik een WIA uitkering ga krijgen voor 54% en de rest er bij moet gaan verdienen. Een behoorlijke verandering in de basis van mijn leven op dit moment. 

 

Hoe gaat het er nu verder uitzien?


Er is best wel het één en ander mogelijk. De aankomende twee jaar krijg ik de tijd om uit te zoeken wat ik leuk vind, wat bij mij past en wat haalbaar is ivm mijn beperkingen. Dit hoef ik niet alleen te doen.

 

Ik word aangemeld voor een bepaald traject (waar ik de naam even niet meer van weet) en binnen vier weken word ik gebeld voor het maken van een afspraak.

 

Gek genoeg voel ik me er best wel rustig onder. Anderhalf jaar geleden zou het allemaal al in gang gezet zijn en toen was ik vooral heel boos en in paniek. Nu voel ik me wel gespannen, maar ik ben er ook klaar voor om te gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Ik zie het als een nieuw avontuur.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Cees jongman.
7 maanden geleden

Hallo lieverd, een heel traject afgelegd en nu ben je hier.
Een nieuwe weg..
Allemaal spannend maar we zijn er voor je en je vind de route zeker.
Zijn trots op je en houden van je.💋❤️

Natascha
7 maanden geleden

Dankjewel voor jullie lieve woorden. Hou ook van jullie ❤️