Suki Baxter : Trauma Healing Mindset

Gepubliceerd op 21 januari 2024 om 16:41

Vandaag bekeek ik een youtube video van Sukie Baxter over *Trauma Healing Mindset*. Ik vond het een mooie, hoopvolle en interessante kijk op trauma.

 

Ben jij getraumatiseerd? Is het iets vaststaands? Is er iets in jou gebroken en zal dat altijd zo blijven?

 

Of

 

Heb jij traumatische ervaringen meegemaakt?
&
Kun je de ruimte voelen om te helen?

 

Een hoopvolle video en het is ook hoe ik het zelf inmiddels ervaar. Gedurende mijn leven heb ik ontzettend veel traumatische ervaringen meegemaakt en hierdoor heb ik me jarenlang gebroken en gefragmenteerd gevoeld. Allemaal losse deeltjes, die geen verbinding meer met elkaar hadden. Langzaam maar zeker ben ik mezelf steeds meer heel gaan voelen en inmiddels herinner ik me dat ik eigenlijk altijd al heel ben geweest.

 

Ja, de ervaringen hebben me gevormd, maar ik ben niet stuk of kapot. Ik ben heel. Er zijn kwetsbare en gevoelige plekken die soms nog erg pijnlijk zijn, maar dat is oké. Deze plekken vragen om aandacht, liefde en verzachting en die kan ik ze geven.

 

Ik heb ervaren dat het mogelijk is om na trauma weer van mezelf en het leven te houden. Het is niet makkelijk geweest en soms nog steeds niet, maar het was en is niet onmogelijk.

 

Hieronder kun je de video bekijken. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb