Klankschaal massage 🎢

Gepubliceerd op 25 januari 2024 om 14:46

Nog niet zolang geleden heb ik een cursus *Tibetan Sound Healing and Sound Therapy* afgerond en  ik mag nu ook klankmassages gaan geven. Hierbij maak ik gebruik van een klankschaal die speciaal hiervoor bedoeld is. Deze klankschaal plaats ik op het lichaam, zodat de trillingen diep in het lichaam kunnen zakken.

 

Voordelen:


πŸ’› Diepe ontspanning.
πŸ’› Kalmeren van je gedachten.
πŸ’› Verminderen van stress
πŸ’› Activeren van het zelf herstellend vermogen.

&

πŸ’› Meer. 

 

Deze klankschaal vind ik zelf heel fijn. Hij staat bij mij in de woonkamer op de achtertafel en ik pak hem er geregeld even bij.

 

Mocht je een klankschaalmassage willen ervaren? Neem dan gerust even contact op. Voor meer informatie, klik dan op onderstaande button.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

🌟 Natascha

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb