Holistisch Therapeut Lijfkrachtherstel

Gepubliceerd op 6 februari 2024 om 10:22

Terug naar de bron 

 

Whoop whoop ik heb de opleiding Holistisch Therapeut Lijfkrachtherstel afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Jeffrey van den Dolder van CompleetZijn. Zijn persoonlijke verhaal en de manier waarop hij naar de mens als geheel kijkt spraken mij erg aan. Van een dubbele scoliose, auto ongeluk en zware burn out, naar het ontwikkelen van een behandelmethode en het opzetten van een opleidingscentrum. Inmiddels heeft hij het hele lichaam in kaart gebracht, waardoor iedere klacht te herleiden is naar de oorzaak en klachten in korte tijd kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Er zijn in binnen- en buitenland verschillende therapeuten die deze methode inzetten in hun praktijk.

 

Lijfkrachtherstel is een krachtige holistische methode, waarbij er gebruik gemaakt wordt van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. In ons leven kan er van alles gebeuren waardoor er een disbalans ontstaat. Met allerlei klachten tot gevolg. Dit kan zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch zijn.

 

Deze methode is erop gericht om de klachten bij de bron aan te pakken. Door het zelfherstellend vermogen te activeren, te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft en jezelf de benodigde liefde en aandacht te geven.

 

Iedere plek in ons lichaam heeft een andere boodschap:


* Nek: Waar zeg jij ja op, terwijl je eigenlijk nee bedoeld?
* Schouders: Welke lasten draag je op je schouders?
* Maag: Wat vindt je moeilijk om te verteren?

Tijdens een behandeling zullen we hier dieper op in gaan.

 

Hoe verloopt een behandeling?

 

🌟 We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers, zodat je rustig de tijd hebt om even aan te komen en te *landen*.

 

🌟 Het kan prettig zijn om fijn zittende kleding aan te hebben.

 

🌟 De behandeling vindt plaats op een massage tafel.

 

🌟 Tijdens een behandeling zal ik verschillende plekken op het lichaam aanraken en hier voor een tijdje blijven. Bij de eerste sessie besteed ik aandacht aan de nek, de wervelkolom en het bekken. Ondertussen stel ik vragen om samen de bron van de klacht helder te krijgen. Bij eventuele vervolgsessies richt ik me op het hoofd, de schouders, de voeten, organen en de gehele hormoonhuishouding. Hierbij zal er waar nodig ook aandacht zijn voor traumaverwerking.

 

🌟 Na afloop drinken we een kop koffie of thee en nemen we voor een moment de tijd om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

 

Mocht je een behandeling willen ontvangen? Neem dan gerust even contact op. Voor meer informatie, klik dan op onderstaande button.

 

Wegens omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

Mocht je meer willen weten over Jeffrey van den Dolder en zijn bedrijf CompleetZijn? Klik dan op onderstaande button. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.