Kindhouding op bed

Gepubliceerd op 18 januari 2024 om 16:02

Je kunt de kindhouding natuurlijk ook lekker op bed beoefenen. Maak het jezelf dan zo comfortabel mogelijk 😊.

 

Foto 1 & 2

Ik voelde me behoorlijk in elkaar gedrukt en mijn hoofd lag alles behalve comfortabel. Mijn hoofd opzij draaien, maakte het er niet beter op. Dit kan komen doordat het bed zachter is. Ik zakte weg in het bed en voelde me hierdoor niet goed ondersteund.

 

Foto 3 & 4

Met een kussen onder mijn borst en buik gebied lag ik heerlijk. Vergeet alleen niet om je hoofd ook even naar de andere kant te draaien. Dat is wel zo fijn voor je nekspieren.

 

Bekijk voor jezelf welke variant voor jou prettig aanvoelt. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb