De helende werking van de Chakapa 🌿

Gepubliceerd op 17 februari 2024 om 09:58

Vorig jaar kwam Leah bij mij voor een klanksessie. Zij voelt net als ik een enorm sterke verbinding met allerlei verschillende instrumenten. We raakten hierover aan de praat en ze vertelde over de Chakapa. Vervolgens liet ze mij een foto zien en wauw wat vond ik haar mooi.

 

Leah vertelde dat een vrouw uit Limburg *Gaia Kanu* ze zelf maakt. Nadat ik deze vrouw een berichtje had gestuurd, kreeg ik vrijwel direct een berichtje terug. Ze had er net één klaar en deze was dus duidelijk voor mij bedoeld. Het duurde even voordat ik haar in ontvangst mocht nemen, maar op een gegeven moment stond ze voor mijn deur. Alsof ze wachtte op mijn komst. 

 

&

 

Wauw wat ben ik blij met haar. Ik gebruik haar met veel liefde en plezier tijdens de klanksessies. 

 

Hieronder een persoonlijk verhaal van de Chakapa geschreven door Gaia Kanu. 

 

Ik heb een helende werking en ik ben gemaakt van stevige bamboe bladeren, puur natuur dus! Daar hou ik van! 

 

Ik word met respect geplukt en er wordt gezongen voor mij om mij te bedanken. 

 

Daarna worden mijn bladeren schoongemaakt, gesorteerd en gedroogd en dan word ik samen gebonden als een helend instrument.

 

Je kan mij gebruiken als ritmisch instrument zoals de sjamanen dat ook al 1000 jaren doen om in diepe trance te komen en je kan mij gebruiken om energieën in een ruimte of van mensen los te shaken met mijn helende bladeren. Mijn bladeren geven een rustgevend geluid en je waant je in de jungle als je met mij samenwerkt. 

 

Je kan mij ook als smudge gebruiken door wat aqua di florida water op mij te doen en door de ruimte heen te wapperen... Dat vinden veel mensen fijn...en ik ook!

 

Ik wordt gemaakt van natuurlijk materiaal en mijn bladeren zijn van bamboe gemaakt, wat voor stevigheid, kracht en flexibiliteit staat. Je hebt lang plezier van mij omdat ik lang mee ga!

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mij? Maak dan kennis met mij en ervaar mijn helende en magische  kracht. 

 

1. stuur een berichtje! 

2. Kies een mooi geweven bandje uit om mij te versieren en dan kom ik graag jouw kant op om onze krachten samen te bundelen!

 

❤️

 

Mocht je ook zo'n mooie Chakapa willen, stuur Gaia Kanu dan even een berichtje op Facebook. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.