Huisreiniging 🀍

Gepubliceerd op 20 februari 2024 om 12:11

Enige tijd geleden kreeg ik de vraag of ik een huisreiniging wilde doen met Salie. Degene voelde en zag van alles in haar huis, maar vond het spannend om zelf hiermee aan de slag te gaan. Hoewel ik dit eigenlijk niet doe, voelde ik er bij haar een *Ja* op. Het was een hele fijne ervaring. Ik heb haar hele huis gesmudged en ter afronding hebben we voor wat extra bescherming een paar blaadjes Salie neergelegd, op een plek die zij prettig vond. 

 

Het smudgen van mijn eigen huis vind ik altijd heerlijk. Je kunt het vergelijken met een grote schoonmaak. Na afloop voelt het heel fijn, licht en opgeruimd.

 

Mocht je het zelf willen doen, dan zijn een aantal dingen belangrijk.

 

* Benodigdheden : Salie en iets om mee te wapperen. Ik maak gebruik van een smudgewaaier, maar je kunt ook een stuk karton gebruiken. Het gaat erom dat je de rook makkelijk kunt verspreiden.

* Het is belangrijk dat je jezelf goed voelt. Anders kun je de energieën wel losmaken van de ruimte, maar is de kans groot dat je ze zelf opneemt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

* Zorg dat je goed gegrond bent. Dat je stuitje openstaat om alles af te voeren. Stuur alles wat niet van jou is, wat je niet langer nodig hebt en je niet langer dient naar het licht.

* Sluit je kruin. Dit is een hele belangrijke. Je wilt niet dat je van bovenaf nog van alles ontvangt.

* Scherm jezelf af en expandeer. Ik vind het fijn om een bubbel van licht om mezelf heen te plaatsen en wanneer deze bubbel stevig genoeg voelt, vul ik hiermee de ruimte.

 

Het smudgen kan beginnen.

 

* Zet als het kan een raam open. De Salie kan soms behoorlijk roken, met als gevolg dat het brandalarm af gaat.

* Steek de Salie aan en blaas het vlammetje uit.
* Loop door het huis en wapper de rook door het hele huis in alle hoeken, kieren en gaten.

* Ik zie altijd voor me hoe alle energieën mijn huis verlaten en soms vind ik het fijn om te zingen.

* Wanneer het voor jou goed voelt, kun je stoppen en de reiniging afronden.

* Gooi de gebruikte Salie weg en spoel je handen af met koud water. 

 

Het is echt niet nodig om je huis dagelijks te reinigen met Salie. Ik doe het zelf ongeveer één keer per week of wanneer ik de behoefte voel.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb