Val van de trap🪜

Gepubliceerd op 27 februari 2024 om 22:06

Eerder vanavond viel ik van de trap in het portiek. In de bijna tien jaar dat ik er woon ben ik nog nooit van deze trap afgevallen, maar eens moest blijkbaar de eerste keer zijn. Met een rugzak om en een koffer in mijn hand liep ik van de trap. Op de één of andere manier miste ik een tree en voor ik het wist lande ik hard op mijn linkerbil en kregen mijn hoofd en nek een optater. De koffer had ik gek genoeg nog stevig vast. Behoorlijk geschrokken en een beetje dizzy ben ik naar buiten gelopen.

 

Eenmaal weer bijgekomen en na een knuffel van mijn vriend ben ik naar mijn ouders toe gereden. Onderweg kwamen de tranen van ontlading. Zo te voelen heb ik mezelf niet heel erg bezeerd en was het vooral de schrik.

 

Voortaan toch maar iets beter opletten 😅.

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.