Wet van behoud ๐ŸŒŸ

Gepubliceerd op 1 maart 2024 om 11:33

Vanmorgen keek ik een inspirerende video over de *Wet van behoud*.

 

Alles is energie en bestaat uit atomen en atomen bestaan weer uit elektronen, protonen en neuronen.  

 

Energie kan niet worden gecreëerd of vernietigd, maar het kan wel worden getransformeerd. Dit betekend dat alles in potentie aanwezig is en dat je invloed kunt uitoefenen op de energieën die aanwezig zijn. 

 

Ik zie het voor me als een energiestroom, die zich volledig vrij kan bewegen. Door allerlei omstandigheden kan het gebeuren dat hier een blokkade in terecht komt. Dit is niet voor niets. Deze blokkade vraagt om aandacht. Wat wil het je vertellen? En wat heeft het nodig? Zodat de energiestroom zich weer vrij kan bewegen. 

 

Uiteraard begrijp ik dat het niet altijd even makkelijk is om een blokkade aan te kijken. Zeker niet wanneer het een grote invloed heeft op de vrije energiestroom. Het kan enorm pijnlijk zijn en allerlei emoties oproepen. 

 

Daarbij is het ook belangrijk om niet te vergeten blij te zijn met dat wat er allemaal goed stroomt. Soms kunnen we ons zo focussen op blokkades, dat we de dingen die goed gaan uit het oog verliezen. Terwijl deze minstens zo belangrijk zijn. 

 

Tenslotte kunnen we intenties meegeven aan de energiestroom. Zodat het de kant op gaat, die jij voor ogen hebt.

 

Een hoopvolle video, die mij op een diepere laag liet inzien en voelen dat we invloed hebben en op welke manier we dit kunnen doen. Ik kan deze video helaas niet delen, omdat het onderdeel is van een cursus die ik volg ๐Ÿ˜Š. 

๐ŸŒŸ Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.