De bijzondere kracht van de bizon 🦬

Gepubliceerd op 13 mei 2024 om 14:21

Een vriendin vertelde in haar podcast over de bijzondere kracht van de bizon. Wanneer er een storm aan komt, gaan de meeste dieren ervan weg. De bizons daarentegen gaan ernaar toe, ze gaan er in en er vervolgens doorheen. 

 

Het inspireerde mij om de kracht van de bizon aan te roepen. Ik had zelf ergens doorheen te gaan en kon wel wat hulp gebruiken. Door middel van een sjamanistische trancereis ben ik mezelf gaan verbinden met de kracht van de bizon. Ik stond in een weiland en het regende pijpenstelen. De wind kwam van alle kanten en ik werd bijna meegesleurd. Vanuit de verte kwam er een bizon naar me toe gerend. Hij vertelde te zijn gekomen om mij door deze storm heen te helpen. Ik klom op zijn rug en hield mezelf goed vast. Samen zijn we door de storm heengegaan. 

 

Eenmaal weer it de storm voelde en zag het weiland er anders uit. De zon scheen, de kleuren van de omgeving waren helder en het voelde er rustig. Ik voelde vanbinnen een diep gevoel van rust en kalmte. De bizon begon met grazen. Ik stapte van zijn rug af en ben in het gras gaan liggen. Na een tijdje voelde ik dat het tijd was om verder te gaan. Ik bedankte de bizon voor zijn hulp en ben vervolgens weer op pad gegaan. 

 

Soms is het nodig om ergens van weg te gaan, een veilige plek te zoeken en te wachten totdat de storm voorbij is. Echter zijn er ook momenten waarop er maar één mogelijkheid is en dat is door de storm heen. De bizon als krachtdier zou je hierbij kunnen helpen. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.