Mezelf vergeven

Gepubliceerd op 16 mei 2024 om 11:26

Aan het begin van deze week had ik een kaartje voor mezelf getrokken en het mocht gaan over vergeving. Ik ben gaan mediteren en heb de vraag gesteld: *Waar mag ik mezelf nog vergeven?*. Er kwamen verschillende situaties voorbij, maar ook gevoelens van verantwoordelijkheid, schuld en schaamte. Vervolgens ben ik met aandacht en vanuit een liefdevolle intentie onderstaande woorden uit gaan spreken.

 

Het spijt me
Vergeef me
Ik hou van je
Dankjewel

 

(Ho' oponopono)

 

Inmiddels voel ik al wat meer ruimte, maar ik voel dat er nog meer nodig is. Hoewel we energetisch heel snel enorme sprongen voorwaarts kunnen maken, heeft ons fysieke lichaam wat langer de tijd nodig om alles te laten indalen en te integreren. Hier neem ik dan ook de tijd voor. Ik ga de tijd nemen om te journalen en ik wil mezelf een reiki behandeling gaan geven. Op deze manier neem ik zowel mijn hoofd, als lichaam mee in mijn vergevingsproces 💛. 

 

Ho' oponopono is een krachtig hawaaiaans vergevingsritueel. Een hele tijd geleden heb ik hier tijdens een algemene kaartlegging aandacht aan besteed en over geschreven. Mocht je deze kaartlegging willen lezen? Klik dan op onderstaande button. 

🌟Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb