Huizenjacht 🏡

Gepubliceerd op 29 juni 2024 om 20:03

Lieve mensen,

 

Dankjewel allemaal voor het sturen van energie, good vibes, het duimen en branden van kaarsjes. Helaas is de woning het voor mij niet geworden. De mensen die op nummer één stonden hebben de woning geaccepteerd.

 

Helaas veranderde tijdens de bezichtiging ook mijn gevoel. Waar ik eerst een hele sterke *Ja* voelde, veranderde het gevoel tijdens de bezichtiging naar een *Twijfelgeval*. Het is een ontzettend leuk, lief en knus huisje met een gigantische achtertuin. De begane grond is mooi, maar de bovenverdieping viel tegen. De kamers waren erg klein en in de douche kon je je kont niet keren. Daarbij kon je op de zolder niet lopen of staan (wel kruipen). Daarbij is het gericht op de toekomst toch echt wel een wens om een tweede wc op de bovenverdieping te hebben. Alles bij elkaar heeft uiteindelijk geleid tot een *Nee* en deze woning heb ik dan ook afgewezen.

 

Ik vertrouw erop dat er nog iets mooiers op mijn pad gaat komen. Zoals een vriendin al appte *Hoe kan het nog beter dan dit? *. Het verlangen om het huisje waar ik nu woon achter me te laten blijft aanwezig en ik verwacht binnenkort nog een bezichtiging. Dus wie weet... 🤞🏻

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Truus
een maand geleden

Lieverd jij vecht voor jou mooie plek
Het komt zeker goed lieverd

Natascha
een maand geleden

Absoluut! 💪🏻