Koop niet bij de Sankalpa Store ❌

Gepubliceerd op 7 juli 2024 om 18:03

Op 15 maart 2024 had ik twee harembroeken besteld bij het bedrijf Sankalpa Store. De kwaliteit van de stof was erg goed, maar de broeken waren op een hele gekke manier gestikt. Hierdoor zaten ze niet mooi. Ik had hierover een email gestuurd, een retourzending aangemaakt en het pakketje teruggestuurd. Ik kon in de app van PostNL zien dat het pakketje op 25 maart 2024 was afgeleverd, maar eind april had ik mijn geld nog niet terug. Hierover had ik contact opgenomen met het bedrijf. Zij gaven aan dat ze geen pakketje hadden ontvangen en dat ze het gingen uitzoeken. Na een maand niets gehoord te hebben, had ik gevraagd of er al iets duidelijk was. Ik kreeg een reactie terug dat ze geen pakketje hadden ontvangen en er niets over terug konden vinden, maar dat ze het voor mij wel heel vervelend vonden. Om mij tegemoet te komen mocht ik hun een betaalverzoekje sturen en dan zou ik het bedrag op mijn rekening teruggestort krijgen. Tot op heden wacht ik nog steeds op mijn geld. 

 

Inmiddels heb ik ze een bericht gestuurd, dat ik het gevoel heb dat ik kan fluiten naar m'n geld en dat ik een blog over hun bedrijf ga schrijven.

 

Wees gewaarschuwd en koop dan ook geen spullen bij de Sankalpa Store. Hun website kun je bekijken door op onderstaande button te klikken.
🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.