Nee!... Ik stop ermee 💪🏻

Gepubliceerd op 7 maart 2022 om 19:10

Afgelopen zaterdagavond heb ik besloten om te stoppen met de lichaamsgerichte therapie. Sinds de start van deze therapie voelde ik me van slag. Ik bevond me in een constante worsteling tussen mijn hoofd en mijn lichaam. De dagen werden hierdoor heel zwaar en dat voelde niet oké.

 

Ik ben klaar met de zwaarte...

Er is een last van me afgevallen...

 

Ik hoef mezelf niet meer te verbeteren. Ik hoef niet meer ergens naar toe te streven. Ik ben er al en mag dat omarmen. De afgelopen 4 jaar heb ik ontzettend hard geknokt. Nu is het tijd om daar de vruchten van te gaan plukken. 

En dat voelt als een heerlijk vooruitzicht...

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb