The lekker Company

Gepubliceerd op 26 augustus 2022 om 14:24

Ze hebben verschillense varianten. Ik gebruik de lavendel en Mint. De Mandarijn & Citroen heb ik ook geprobeerd, echter matched deze geur niet met mijn lichaamsgeur. 

 

Het ruikt lekker. Het is zacht, makkelijk aan te brengen en mijn oksels blijven lang fris. De mint vind ik ook heel fijn om te gebruiken wanneer ik ga sporten. Daarnaast heb ik onder mijn oksels geen last meer van irritatie, jeuk of een branderig gevoel.

Het enige minpuntje is dat het dekseltje wat krap op de onderkant zit. Hierdoor blijft het karton niet helemaal goed, waardoor je het dekseltje er niet meer goed op kunt doen.

 

Mocht je zelf een natuurlijke deodorant willen gaan proberen, dan is het belangrijk om te weten dat je lichaam tijd nodig heeft om alle stoffen van de reguliere deodorant eruit te werken. In het begin kan dit ervoor zorgen dat het (nog) niet lekker ruikt. Geef je lichaam minimaal een week de tijd.

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb