Afscheid nemen van het oude & Omarmen van het nieuwe 🚗

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 14:32

Na lang wikken en wegen was het dan zo ver. Ik heb mijn auto ingeruild en een andere auto gekocht. Maar pfoe... Wat vond ik dit moeilijk. Aan alles om mij heen raak ik heel erg gehecht en dit maakt het afscheid nemen altijd zo pijnlijk. Voor mij voelt het alsof er een lichaamsdeel wordt afgehaald en vervolgens ontstaat er fantoompijn.

 

In deze situatie heeft het heel erg geholpen om mezelf los te gaan zien en voelen van de auto. Ik ben niet de auto en de auto is geen lichaamsdeel. Ik heb alle voors- en tegens opgeschreven en op een bepaald moment kon ik als vanzelf de knoop doorhakken. Het voelt inmiddels als een enorme bevrijding. Zowel voor mijzelf als voor mijn portemonnee. Ik heb nu een ontzettend leuk, klein autootje & ik ben er helemaal Happy mee. Het plan is om er nog wat leuke bloemenstickers op te gaan plakken en dan is het wagentje helemaal af. 😁

Natascha ✨

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb