Tweede Maancirkel πŸŒ•

Gepubliceerd op 27 november 2022 om 17:16

Enige tijd geleden was de tweede maancirkel. Tijdens deze avond hebben we stilgestaan bij een aantal vragen. Babette had vooraf gevraagd of we tarot en/of orakelkaarten wilden meenemen, zodat we deze konden gebruiken voor het beantwoorden van de vragen. Ik ben een enorme liefhebber van kaartleggingen en voelde me dan ook als een vis in het water 🐟. 

 

Voordat we hiermee aan de slag gingen, hebben we ons hele lichaam losgeschud. Waar ik de vorige keer nog voorzichtig uit mijn comfortzone probeerde te stappen, voelde ik mezelf dit keer helemaal vrij. Het voelde zo lekker om alles helemaal van me af te schudden 🀸‍♀️. 

 

Hierna kon ik met een frisse blik aan de slag gaan met het beantwoorden van de vragen πŸƒ. 

 

1) Wat heb ik nodig om tijdens de koude periode energetisch in balans te blijven? 

 

Deck: Het Mystieke Sjamanen Orakel

Kaart: De zon πŸ”†

 

De kaart van de zon viel tijdens het schudden er tussenuit. Vrijwel direct kwamen er allerlei woorden en zinnen naar boven. 

 

Zon, licht, warmte, wind en veren. 

Mezelf goed inpakken. 

Frisse buitenlucht.

Verbinding met de natuur. 

Mezelf in het licht zetten. 

Passie en creativiteit. Zowel in het licht als in het donker. 

 

2) Wat heb ik nodig om mijn grenzen te bewaken? 

 

Deck: Energy Oracle Cards 

Kaart: Garden and the Gate🌷🌺

 

De boodschap vanuit dit deck was, dat het belangrijk is om binnen mijn eigen tuin te blijven. Het hek hoeft niet op slot, maar wel dicht. 

 

Buiten het hek lijkt het wat onstuimig te zijn. Het hek geeft mij hiertegen de benodigde bescherming. 

 

Tegelijkertijd valt er zoveel moois te zien in mijn tuin. Mijn aandacht mag ik de aankomende periode meer op mijn eigen tuintje gaan richten. 

 

3) Hoe kan ik het aankomende seizoen zorgen voor rust en een goede gezondheid?

 

Deck: Celtic Dragon Tarot 

Kaart: 3 of Wands πŸͺ„

 

Het is belangrijk om zoveel mogelijk de balans in mijzelf te bewaren. Ik mag vanuit mijn kracht dan ook alle onrust wegjagen. Echter laat niet alles zich zomaar wegjagen. Het kan zijn dat dit vaker nodig is. De boodschap is om te blijven volhouden en te vertrouwen in de kracht van herhaling. 

 

4) Waar mag ik het aankomende jaar mee aan de slag gaan?

 

Deck: Begeleiding vanuit de Bron

Kaart: Stier πŸ‚

 

Een stier staat voor kracht, wijsheid, standvastigheid. Bewaken van grenzen. Sterk blijven staan en vertrouwen op mijn eigen kracht.

 

De zwaarte en de donkerte die ik heb gekend hebben niet langer de overhand. Hierdoor kan mijn innerlijk licht nog meer van binnen uit naar buiten toe stralen. 

Babette is onder andere outdoorcoach en actrice. Ze organiseert maancirkels & geeft trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Mocht je meer over haar en haar bedrijf willen weten? Klik dan op onderstaande button. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb