Het opnemen van meditaties & Mijn Keelchakra 💙

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 15:03

Eén van mijn verlangens is om meditaties op te gaan nemen. 

 

* De tekst is uitgeschreven.

* De app om het audiobestand mee te bewerken staat op de computer.

* Ik heb een leuke bijpassende afbeelding gevonden. 

* De achtergrondmuziek is gedownload.

* Ik heb het inspreken van de meditatie een aantal keer geoefend. Om te bekijken of de tekst klopt, de klank en de intonatie goed klinken en om de juiste snelheid van spreken te vinden. 

 

Kortom ik hoef de meditatie alleen nog maar op te nemen, te bewerken en te uploaden op YouTube. Tja...en toen stagneerde het proces...

 

Ik voelde heel sterk een blokkade op mijn keelchakra. Mag ik mezelf uitspreken en van me laten horen? Het antwoord is *JA*.

 

Tijdens een persoonlijke kaartlegging voor iemand anders trok ik twee kaarten. Deze kaarten hadden ook voor mij een boodschap. 

* Fifth Chakra Archangel Gabriel: Ik mag in mijn eigen kracht gaan staan en van mezelf laten horen. 

* Angel of Balance: De engel van balans is volledig gehuld in de kleur blauw. Dit is de kleur van het keelchakra. Ik mag mezelf niet alleen laten horen, maar ook gaan laten zien. 

 

Afgelopen zaterdag pakte ik een kaart uit het deck *Engelen therapie* van Karen Kay en deze kaart was (uiteraard 🙈) Het Keelchakra. Deze kaart ging over het laten doorstromen van dit centrum, het naar buiten brengen van mijn boodschappen en het spreken van mijn eigen waarheid. 

 

Lieve Engelen, ik heb de boodschap ontvangen. Dankjewel voor jullie boodschappen en het laten doorstromen van mijn keelchakra 🙏. Mijn keelchakra voelt nu weer meer in balans & Ik ben zover om de meditatie op te gaan nemen.

 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb