Klankschalen sessie 🌟

Gepubliceerd op 29 mei 2023 om 21:01

Enige tijd geleden had ik voor mezelf mooie klankschalen gekocht en afgelopen zaterdag heb ik ze voor het eerst tijdens een sessie mogen inzetten. Een vriendin wilde graag een klankschalensessie ontvangen. Dit leek mij aan de ene kant heel leuk en aan de andere kant heel erg spannend. Ik heb verschillende angststoornissen en een neurologische aandoening waaroor (onder andere) mijn hoofd vanzelf naar links draait en mijn lichaam trilt. Ik voelde mezelf bij deze vriendin veilig genoeg om het te proberen.

 

&

 

Het ging echt heel goed. Aangezien ik het belangrijk vond dat de sessie bij haar zou aansluiten, ben ik van tevoren gaan nadenken over wat ik wilde gaan doen en ben ik mezelf op haar af gaan stemmen. Ik heb haar een energetische behandeling gegeven, waarbij klanken, meditatie en aanraking samen mochten komen om haar gehele systeem te reinigen, helen en te versterken. In het begin was ik heel erg zenuwachtig. Mijn lichaam trilde, ik had de klankschalen op een voor mij onhandige plek neergezet, waardoor ik ze tussentijds moest verplaatsen en het duurde even voordat de spanning van mijn stem af was.

 

Al doende nam de spanning af en ging het steeds meer als vanzelf. Na de sessie vertelde ze dat ik het echt heel goed kon. Ja, ze hoorde de spanning in mijn stem en voelde mijn lichaam met name in het begin erg trillen. Op een bepaald moment kon ze voelen dat mijn lichaam rustiger werd en zelfs voor een moment *stabiel en stil* was. Ze vertelde dat ik een fijne stem had om naar te luisteren en dat de klanken van de schalen heel mooi en helder klonken. Het mooie was dat we beiden dezelfde plekken aangaven waarop haar energie minder sterk stroomde, mijn handen heel erg warm werden en waar de trillingen van de klankschalen op een diepere laag hun werk mochten doen.

 

Ik vond het een hele bijzondere en fijne samenwerking. Zij durfde zich open te stellen en over te geven, waardoor ik mezelf veilig genoeg voelde om te oefenen.

 

&

 

* Dat is ook wat ik nodig heb.

Oefening. *

 

Door vaak te oefenen kan ik zelfvertrouwen opbouwen en zal het steeds makkelijker gaan. Daarbij mag ik er zijn. Ook met mijn angsten en neurologische aandoening. Ik hoef me er niet voor te schamen en het doet niets af aan wat ik kan betekenen voor iemand. Het is een overtuiging die ik momenteel echt aan het doorbreken ben.

 

Dus mocht je het leuk vinden om een gratis afgestemde klankschalen sessie te ontvangen?Neem dan contact op via : Zielslichtje@gmail.com.

 

Vanwege omstandigheden is het alleen mogelijk voor vrouwen om zich hiervoor aan te melden. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb