Klankschalensessie met Oma 🌟

Gepubliceerd op 5 juni 2023 om 14:05

Vorige week had ik mijn klankschalen meegenomen naar mijn oma. Ze had deze kommetjes nog nooit eerder gezien en vond ze werkelijk waar prachtig. Ook het geluid vond ze heel erg mooi klinken. Ze vroeg hoe ik bij deze klamkschalen was gekomen en wat ik ermee wilde doen. Ik heb haar verteld over mijn allereerste klankschalen sessie van jaren geleden, mijn liefde voor de yoga filosofie en de Fine Tune Experiences van Vera Develing en Jeroen van Deelen.

 

De klanken brengen mij op een liefdevolle manier terug bij mezelf. De trilling van de schalen kan ik diep in mijn lichaam voelen. Dit geeft een heel fijn gevoel van rust en ontspanning. In de eerste plaats heb ik ze voor mezelf gekocht en ik gebruik ze regelmatig. Daarbij wil ik deze ervaring ook graag aan anderen gaan geven.

 

Oma vertelde dat ze dit weleens wilde ervaren. Ik heb aangegeven dat als ze zo ontspannen mogelijk gaat zitten, we dit samen nu gelijk konden doen. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb haar gevraagd een aantal keer rustig in en uit te ademen en alles los te laten wat haar niet meer dient. Vervolgens heb ik haar meegenomen in een meditatie en de aandacht gericht op het in balans brengen van de zeven chakra's. Vanuit mijn intuïtie had ik de meditatie op oma afgestemd, zodat het paste bij wie zij is en de klanken had ik hier bij aan laten sluiten.

 

Eenmaal weer bijgekomen vertelde oma dat ze het een hele bijzondere ervaring vond en was er even ontdaan van. Ze vond het heel erg fijn en ontspannend. Ze hoefde even helemaal niets en kon loslaten.

 

Ik vond het heel mooi om dit samen met haar te mogen doen en ze vroeg of ik de kommetjes de volgende keer weer mee wilde nemen ❀️. 

🌟 Natascha 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb